BATE – Slavia Mozyr

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

BATE Borisovs säsongsinledning har knappast varit imponerande. Laget haltar sig fram i ligaspelet och har inte fått igång spelet. BATE är överlägset största klubben inom den vitryska fotbollen och Borisov är dem mesta mästarna när det kommer till ligatitlar. Detta efter dominansen av fotbollen i landet under 2000-talet. Laget har samtidigt satt Vitryssland på europakartan. Klubben ska vara klara favoriter ikväll.

Slavia Mozyr är faktiskt ett lag som har visat sig svåra att slå de senaste säsongerna, och det senaste ligamötet vanns också av Slavia Mozyr mot BATE Borisov. Laget har på slutet visat klart sämre form och kommer till den här matchen med två raka förluster i ligan, och har inte vunnit sedan vinsten mot BATE Borisov i cupen. När man nu ska försöka täcka sitt resultat på bortaplan tror jag att det kan bli tufft.

Jag spelar på BATE -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,57 @ Unibet.

  • Match: BATE – Slavia Mozyr
  • Spel: BATE -1,0 (AH)
  • Odds: 1,57 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar