Dinamo Minsk – Slutsk

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Dinamo Minsk gästas av Slutsk under lördagens match. Dessa lag, möts på Tractor Stadium, i sjunde omgången av den vitryska högstaligan. Såhär långt har gästerna överraskat rejält medan Dinamo Minsk presterat som förväntat. För tillfället hittas hemmalaget Dinamo på sjätteplatsen i tabellen med nio inspelade poäng. Man är också ett lag som brukar tillhöra toppen av den vitryska högstadivisionen.

Slutsk brukar främst husera i den nedre halvan av tabellen. Med det sagt är deras nuvarande placering ett stort utropstecken, laget hittas nämligen på den berömda förstaplatsen för tillfället. Slutsk har visat upp en grym form i inledningen av den här ligasäsongen och mäktat med fyra vinster. Deras anfallsspel har blixtrat till under flera matcher och sett oerhört svårstoppat ut.

Jag spelar på Slutsk över 0,5 mål till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Dinamo Minsk – Slutsk
  • Spel: Slutsk över 0,5 mål
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 2/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar