Energetik – Köpetdag

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Energetik Türkmenbasy Mary återfinns på sistaplatsen i Turkmenistans högstaliga. Hemmalaget har endast plockat fem poäng under dess säsongsinledning. Det går konstatera att Energetik Türkmenbasy har stora problem i offensiven, och nu står hemmaklubben på två raka matcher utan gjorda mål framåt. I fem av sju matcher har man inte ens nätat under nuvarande säsong. Det blir svårt att plocka poäng.

Köpetdag Asgabat hittas å andra sidan på fjärdeplatsen med en fin form. Det här är två lag som hör till mittenstriden i tabellen, men där bortalaget med en vinst faktiskt kan gå upp som trea i tabellen. Då är man dessutom bara en poäng bakom serieledarna. Gästerna gör klart mer mål, men inte heller här handlar det om något sprudlande lag. Med det sagt är man det bättre laget och gäller som favoriter.

Jag spelar på att båda lagen inte gör mål till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Energetik – Köpetdag
  • Spel: BLGM – Nej
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 14/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar