Ahal – Energetik

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ahal möter Energetik på Sport Toplumy Stadium under tisdagseftermiddagen. Den sjätte omgången kommer avslutas av turkmenistanska, Yokary Liga. Klubben leder ligan med fyra vinster och en torsk, som kom senast mot tabelltvåan Altyn Asyr på bortaplan. Nämnvärt att Ahal har fått spela hemma tre gånger redan och de vann mot Nebitci, Merw och Sagadam. Anfallsspelet har alltså fungerat bra.

Energetik har efter en tuff inledning rykt upp sig något och börjat plocka poäng. Då båda lagen är starka i sina defensiv lutar detta mot ett målsnålt möte. För lagets del har det varit svårt att komma till avslut och därmed också att göra mål. Hittills har det bara blivit tre mål totalt i ligan på dessa fem omgångar. Bakåt dock är de i vanlig ordning starka och håller undan sina motståndare.

Jag spelar på under 3,0 mål till 1,68 @ bethard.

  • Match: Ahal – Energetik
  • Spel: Under 3,0 mål
  • Odds: 1,68 @ bethard
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:30, 5/5

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar