Ahal – Sagadam

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ahal återfinns på övre tabellhalvan av Turkmenistans förstaliga. Klubben ska spela tredje matchen, och återigen hemma på Ashgabat Stadium. Klubben är dessutom, det enda laget i landet som vunnit deras samtliga matcher, trots bara två till antal. Segrarna har emellertid varit mäkta imponerande, där Nebitci har slagits med 2-0 och därefter besegrades Merw (3-0). Spelarna har tränat ihop under uppehållet.

Sagadam har endast lyckats göra ett enda mål. Det har därmed varit svårt att vinna några matcher, men däremot har de lyckats kryssa till sig två av dessa tre matcher. Sagadam inledde med att spela mållöst hemma mot Asgabat, sedan blev det en förlust borta mot Nebitci med 0-1 och slutligen 1-1 hemma mot Altyn Asyr. På bortaplan mot ett topplag ska inte Sagadam ha något alls att sätta emot.

Jag spelar på raka ettan till 1,65 @ Unibet.

  • Match: Ahal – Sagadam
  • Spel: Ahal (1)
  • Odds: 1,65 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 20/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar