Ahal – Altyn Asyr

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Ahal tar emot andraplacerade Altyn Asyr i ett spännande ligamöte under tisdagen. Undertecknad klickar i ett målspel inför dagens batalj. Laget sitter i förarsätet just nu. Hemmaklubben har spelat en match mindre än deras toppkonkurrenter, trots det besitter Ahal tre poäng mer än tabelltvåan Altyn Asyr. Man har inkasserat sex vinster på de inledande ligamatcherna, vilket samtidigt innebär förstaplats.

Altyn Asyr bröt serieledarna Ahals vinstsvit. Det gäller att få ett bra resultat även under tisdagen, annars drar Ahal ifrån sina toppkonkurrenter. Altyn Asyr hittas på en stark andraplats med deras 15 inspelade poäng på åtta ligamatcher. De har visat sig vara väldigt svårslagna den här säsongen. Deras facit lyder fyra vinster, tre oavgjorda och endast en förlust. Gästerna har gjort flest mål i hela ligan såhär långt.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,83 @ bet365.

  • Match: Ahal – Altyn Asyr
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:30, 19/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!