Merw – Altyn Asyr

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Merw återfinns på sjätteplatsen i Turkmenistans högstaliga. Hemmalaget har haft stora problem att producera mål med endast fyra mål på sju ligaomgångar. I dess senaste ligamatch, förlorade Merw med 3-1, och klubben hade förbannat svårt att hitta nät och skapa offensiva situationer. Hemmalaget tillhör bottenskiktet just nu och klubben fick också bekänna färg mot Köpetdag nu senast.

Altyn kommer till bortamatchen mot Merw efter en tung 1-0-förlust senast. Förlusten kom mot de lite sämre laget, inledningsvis, Nebitci. Ser vi till målskörden den här säsongen så är Altyn det laget som gjort flest mål i ligan, och samtidigt släppt in sex mål, vilket nästan är ett per match. Trots detta så väljer jag att klicka i underspelet, med asian, där tre mål i matchen ger oss spelet struket.

Jag spelar på under 3,0 mål (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Merw – Altyn Asyr
  • Spel: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 15:00, 13/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar