Merw – Nebitci

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Merw får besök av Nebitci på Merv Stadium under måndagseftermiddagen. Dessa motståndare tillhör båda bottenskiktet av Turkmenistans högstaliga, och drabbas alltså samman under måndagen. Yokary Liga är fortfarande inne i ett tidigt skede av säsongen, men båda dessa lagen, hade nog önskat en betydligt bättre ligastart. Merw återfinns längst ner av de åtta klubbarna som finns i ligan.

Nebitci kommer på besök till Merv Stadium under måndagseftermiddagen. Likt hemmalaget befinner sig även Nebitci i den stundade bottenregionen. Efter fem spelade omgångar hittas även bortalaget på tre inspelade poäng. Men deras facit ger inte laget någon rättvisa, det ska tilläggas att Nebitci varit värda fler poäng än vad de har tagit. Det har varit ett par jämna matcher där turen inte varit på deras sida.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,50 @ bet365.

  • Match: Merw – Nebitci
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,50 @ bet365
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 14:00, 4/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar