Yunost Minsk – Soligorsk

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Yunost Minsk visade verkligen att hemmalaget är stabila och formstarka när Minsk svalde nederlaget på hemmaplan i andra finalmatchen och avgjorde i förlängning. I senaste matchen bortaslog klubben Soligorsk med 0-3. Därmed har hemmalaget matchboll ikväll och bör givetvis vara heltaggade på att plocka hem guldet till den vitryska huvudstaden.

Soligorsk hade verkligen goda chanser att sätta Minsk i ett prekärt läge men misslyckades, med väldigt små marginaler. Efter fulltid stod det 1–1 på resultattavlan och det krävdes också bara tre minuter in i förlängningen innan Mihail Stefanovich satte vinstmålet för Minsk. Nu senast, fick hemmalaget dessutom se sig besegrade med 3-0 och formen känns ostabil.

Jag spelar på raka ettan till 1,52 @ Svenska Spel.

  • Match: Yunost Minsk – Soligorsk
  • Spel: Yunost Minsk (1)
  • Odds: 1,52 @ Svenska Spel
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 18:00, 3/4

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!