Vardar Skopje – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vardar lyckades plocka poäng och näta i första mötet av Champions League-kvalet på stadion. Det ska emellertid påpekas att Malmö var betydligt bättre än gästerna. Det var klasskillnad under stora delar av matchen, där det som slog en angående motståndarna var deras ihåliga försvarsspel. Det finns dock offensiva kvalitér hos Vardar, bland annat i omställningsspelet. Vardar spelar säkert defensivt i returen.

Malmö har kniven mot strupen inför returmötet mot Vardar. Efter 1-1 på hemmaplan åker skåningarna nu ner till Makedonien med krav om att göra mål. Resultat var hur som helst orättvist och bottnade i Malmös svårighet att få in bollen. Inför returmötet väntas Markus Rosenberg dock vara åter i laget, även fall det är lite oklart huruvida han kan starta eller inte. Malmö ska ha goda chanser att avancera.

Jag spelar på raka tvåan till 1,83 @ William Hill.

  • Match: Vardar Skopje – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1,83 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar