Malmö – Drita

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö har knappast imponerat under årets allsvenskan. I första kvalomgången till Champions League borta mot Drita, visade gästerna dock att det fortfarande finns kvalité i skånelaget. i Kosovo plockade Malmö nämligen en 3-0-vinst i första mötet och det ser ljust ut för regerande svenska mästarna. Av rapporterna att döma, ser huvudtränaren Uwe Rösler inte ut att rotera särskilt många spelare.

Drita slutade på förstaplatsen i kosovanska Superliga. Samtidigt ska man komma ihåg att det finns en viss klasskillnad mellan den svenska och kosovanska elitnivån. Märk väl att 3-0 på bortaplan är ett rejält styrkebesked med tanke på att MFF är erkänt starka på hemmaplan och att de tidigare haft problem på bortaplan ute i Europa. På hemmaplan kan den riktiga explosionen förväntas från Malmö inledningsvis.

Jag spelar på över 1,5 mål (första halvlek) till 1,67 @ William Hill.

  • Match: Malmö – Drita
  • Spel: Över 1,5 mål (FH)
  • Odds: 1,67 @ William Hill
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 17/7

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar