Malmö – Brommapojkarna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö är självklara favoriter i denna match mot Brommapojkarna på hemmaplan. Efter Malmös svaga inledning på den allsvenska säsongen kommer skåningarna gå för fullt, säkert redan från första minuten i matchen hemma på Stadion. De har nu bättre förutsättningar och får troligen spela inför en storpublik på hemmaplan, på ett fantastiskt bra gräs och med rejäl revanschlusta inom klubbens spelargrupp.

Brommapojkarna förväntades få det relativt som nykomlingar i Allsvenskan. Trots att laget har sprattlat till ett par gånger är det fortsatt tydligt att laget väger lite för lätt mot de stora bjässarna. Detta märktes inte minst redan i cupspelet, där Brommapojkarna förlorade just mot Malmö FF med komfortabla 3-1 på bortaplan. Brommapojkarna ska inte ha mycket att sätta till här och MFF måste såklart gå för segern.

Jag spelar på Malmö -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Brommapojkarna
  • Speltips: Malmö -1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 23/4, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar