AIK – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK förlorade Stockholmsderbyt mot Hammarby senast med 0-1 efter ett mål i slutminuterna och därför är man nu tre poäng bakom både IFK Göteborg och Norrköping. Detta innebär att man knappast är nöjda med en poäng, trots att man möter ett motstånd som Malmö. Hemma på Friends Arena är man dessutom starka och man har fyra raka segrar i Solna. Gnaget har en del avbräck, bl.a.  Jos Hooiveld som är, Kenny Pavey och Ebenezer Ofori som är avstängda.

Malmö har efter en sämre inledning, bättrat sig nu till hösten. Nu har skåningarna nämligen chans att plocka en plats till Europa, men då krävs tre poäng i dagens möte, då det är AIK som innehar sista platsen till Europa League. Åge Hareide kommer utan tvivel ställa upp med starkast möjliga startelva så vi kommer få se ett hungrigt Malmö. Men man måste se upp med AIK då dom är väldigt hemmastarka och har all motivation i världen att vinna också.

Öppen match med två lag som går för tre poäng, tror jag resulterar i en match med många mål. Jag spelar Över 2.5 mål till 1.80 @ bet365.

  • Match: AIK – Malmö FF
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 17.30, 4/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar