Malmö – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK hade stora problem med det väntade bottenlaget Halmstad hemma på Friends Arena i premiären, men kom undan med en 2-1-vinst.

Malmö vann till slut borta på Norrporten Arena mot Sundsvall med solklara 4-1 och de tre första målen gjordes inom loppet av de inledande 20 minuterna.

Lagens respektive tränare har fått besked offensivt, men behöver fixa till saker defensivt. Förra årets identiska möte slutade 2-2 och på Friends Arena, 2-3.  Malmös försvarsspel var under all kritik senast. Sundsvall bjöds på flera målchanser och borde kanske gjort åtminstone ett mål till.  Hos AIK fanns stora luckor senast mot HBK. Halmstad hade mycket väl kunnat få in en kvitteringsbalja. Detta var alltså mot ett HBK som mer eller mindre förlorat alla sina färgstarka anfalls- och mittfältspjäser inför säsongen. Väjer att spela på att båda lagen gör mål.

  • Match: Malmö – AIK
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,90 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19.00, 9/4

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar