AIK – Malmö FF

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK kommer till spel med en derbyseger mot Djurgården i bagaget. Djurgården var emellertid det bättre laget och mycket tack vare defensiven kunde Gnaget plocka trepoängaren. Laget har spelat fem raka allsvenska matcher utan några insläppta mål. Förmodligen en stor anledning till att AIK har hakat på ganska bra i toppen av tabellen. Annars har Gnaget blivit kritiserade för sitt stundtals krampaktiga och uddlösa offensiva spel. Man får inget flyt i spelet och ingen av spelarna längst fram har levererat.

Malmö kommer till matchen med en hemmaförlust mot Norrköping (2-1). En extremt snöplig förlust då MFF faktiskt såg riktigt bra ut i den matchen. Tränare Phersson har stått för tvivelaktiga laguttagningar när han vilat viktiga spelare som Rosenberg och Christiansen. I matchen mot AIK förväntar jag mig att MFF ställer upp med bästa möjliga lag och då finns det inget lag som rör Malmö.

Jag spelar på Malmö Draw No Bet till 1,76 @ Unibet.

  • Match: AIK – Malmö FF
  • Spel: Malmö DnB
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar