Malmö – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö har sett lite segare ut efter EM-uppehållet, men skåningarna har faktiskt inte förlorat en tävlingsmatch sedan den åttonde maj borta mot Helsingborg. Senast visade man dock vilka kvalitéer laget besitter i samband med bortamatchen mot Örebro, där en komfortabel seger togs med 3-0. Detta innebär att Malmö också toppar Allsvenskan efter 16 omgångar.

AIK hade inte mycket att säga till om i dubbelmötet av EL-kvalet mot Panathinaikos och var inte ens i närheten av att avancera. Om vi bortser från detta har de senaste veckorna varit bra för AIK:s del. Laget har inte förlorat sedan EM-uppehållet och har dessutom två raka övertygande segrar. Trepoängarna har dock kommit mot två bottenlag, så det blir spännande och se hur bra laget lyckas stå upp mot Malmö.

Jag spelar raka ettan till 1,67 @ ComeOn.

  • Match: Malmö – AIK
  • Speltips: Malmö (1)
  • Odds: 1,67 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 13:00, 7/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar