Malmö – AIK

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Malmö har sett lite segare ut efter EM-uppehållet, men skåningarna har faktiskt inte förlorat en tävlingsmatch sedan den åttonde maj borta mot Helsingborg. Senast visade man dock vilka kvalitéer laget besitter i samband med bortamatchen mot Örebro, där en komfortabel seger togs med 3-0. Detta innebär att Malmö också toppar Allsvenskan efter 16 omgångar.

AIK hade inte mycket att säga till om i dubbelmötet av EL-kvalet mot Panathinaikos och var inte ens i närheten av att avancera. Om vi bortser från detta har de senaste veckorna varit bra för AIK:s del. Laget har inte förlorat sedan EM-uppehållet och har dessutom två raka övertygande segrar. Trepoängarna har dock kommit mot två bottenlag, så det blir spännande och se hur bra laget lyckas stå upp mot Malmö.

Jag spelar raka ettan till 1,67 @ ComeOn.

  • Match: Malmö – AIK
  • Speltips: Malmö (1)
  • Odds: 1,67 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 13:00, 7/8

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!