Malmö – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö kommer ifrån Europaspel mot Lugano, där klubben besegrade motståndet hemma på Stadion. Nu laddar skåningarna om, och det behövs ett hårt arbetande hemmalag för att besegra AIK. MFF var på förhand guldtippade, tillsammans med måndagens motståndare. Malmö har två matcher kvar, där dem i den avslutande omgången av ligaspelet möter Örebro. Chanser finns, men det krävs en del flyt.

AIK har också tuffa förutsättningar för att lyckas ta guldet. För AIK återstår det även där två matcher och det är en tuff utmaning man har framför sig under måndagen. Det senaste mötet mellan lagen slutade 0-0, vilket är ett resultat som inte alls är omöjligt inför det otroligt viktiga mötet. Det har varit en oerhört målsnål historia mellan AIK och Malmö senaste säsongerna. Tror på en målfattig match.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,66 @ bet365.

  • Match: Malmö – AIK
  • Spel: Under 2,5 mål (AH)
  • Odds: 1,66 @ bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar