AIK – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK hade goda möjligheter inför söndagens match när Norrköping var på besök på Friends Arena. Seger hade inneburit att solnaiterna haft chansen att vid vinst ikväll, knappa in på skåningarna. Nu gick istället Norrköping ifrån matchen med samtliga tre poäng. Naturligtvis en måstematch för hemmalaget ikväll. Skulle Gnaget torska här, kommer fokuset sannolikt ligga på Europaspelet istället.

Malmö är självklart revanschsuget efter förra säsongens misslyckande, där de till slut lyckades rädda en tredjeplats i tabellen. Suverän serieledare med flest gjorda mål och minst insläppta mål säger en del om hur överlägsna skåningarna har varit hittills. Malmös spelare besitter både klass och bredd. Nu ställs dock seriens bästa offensiv på sin tuffaste utmanare hittills i form av AIK:s backlinje.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,55 @ NordicBet.

  • Match: AIK – Malmö
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,55 @ NordicBet
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 30/6

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar