Zalgiris – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö fick inte hål på litauiska Zalgiris hemma på Swedbank Stadion och matchen slutade 0-0. Nu lär matchbilden se annorlunda ut och minst ett par bortamål borde vi bjudas på. Det skapades ändå överraskande lite från Malmös sida och 0-0-resultatet var rättvist. Skåningarna har haft tydliga problem med motståndare som inte bjuder upp till dans, faller ner och försöker bevaka resultat.

Malmö ska bara lösa det här. Man är bättre på varenda position och det borde rimligtvis visa sig över 180 minuter.  Senast fick man bara oavgjort (1-1) borta mot Örebro senast, men positiva besked lämnade ledaren Markus Rosenberg, som byttes in i halvtid, och det var också han som gjorde skåningarnas mål.

  • Match: Zalgiris – Malmö FF
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 2,01 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.10, 21/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar