Malmö – RB Salzburg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Malmö är i en prekär situation efter 0-2-förlusten i det inledande mötet av två mot Red Bull Salzburg. Skåningarna haltar i Allsvenskan, har varken samma stabilitet eller spets; känslan är att spelarna inte verkar vilja dra åt samma håll. Förra året fixade de biffen trots rejäl uppförsbacke efter det första mötet i Champions League-kvalet mot Salzburg – nu är situationen ännu värre; 1-2 är istället 0-2. Då vann man hemmamötet med 3-0, men är Malmö lika bra just nu?

Malmös chanser är inte speciellt stora, men runt 10% sannolikhet att lösa det här bör de ändå ha. Därför investeras en mindre insats i att de ska avancera vidare till play off-rundan till fina 11,0x, vilket erbjuds av Bet365.

  • Match: Malmö FF – RB Salzburg
  • Spel: Malmö att avancera
  • Odds: 11,00 @ bet365
  • Insats: 1/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 5/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar