RB Salzburg – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ikväll är det dags. Första playoffmatchen till Champions League för Malmös del, med avspark 20.45 på Red Bull Arena i Salzburg. Enligt Salzburg ska 25 000 biljetter vara sålda.

Salzburg har mer eller mindre krossat allt motstånd i den inhemska ligan så här långt – de har 24-1 i målskillnad efter fem matcher och givetvis full poängpott. Vad som bör nämnas är att Red Bull Salzburg är en jätte inom österrikisk fotboll. Förra säsongen vann de både cupen och ligan. De hade hela 18 poäng ner till tvåan Rapid Wien och hade hela +75 i målskillnad över 36 matcher. De gjorde i snitt över tre mål per match och släppte in mindre än ett. Samtidigt visade den tidigare CL-kvalomgången att Red Bulls inte är fullständigt osårbara. I första rundan åkte man till Azerbajdzjan och förlorade med 2-1 mot Qarabag. Hemma vann Red Bulls sedan med 2-0.

Malmö kommer till matchen med bara ett 0-0 resultat mot Gefle, men med tanke på att de vilade Adu och Forsberg samtidigt som Rosenberg och Ricardinho var avstängda är resultatet inte lika farligt. Laget visade än en gång att de är riktigt svåra att göra mål på, något som tränaren Åge Hareide nog tyckte var skönt efter den skakiga 3-2-segern mot Örebro. Jag tror inte Malmö kommer vika ner sig och se matchen som körd bara för att de släpper in två mål vilket gör att Salzburg inte kan fortsätta rulla in ”enkla mål” när motståndarna redan har gett upp. Malmö gjorde ju som sagt det i stort sett ”omöjliga” mot Sparta Prag senast i kvalet.

Dessutom har Salzburg gjort under 2,5 mål i fyra av deras sex senaste hemmamatcher. Malmö har samtidigt bara släppt in tre eller fler mål i ett av deras 50 senaste matcher. Jag väljer därför att spela Salzburg under 2,5 mål i matchen.

  • Match: Red Bull Salzburg – Malmö
  • Spel: RB Salzburg Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar