RB Salzburg – HV71

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Salzburg har bara spelat en match i tuneringen, mot Sheffield Steelers. Matchen slutade med en stabil seger på hemmaplan (8-1), en prestation som onekligen pumpat laget fullt med självförtroende. Att offensiven fungerar så pass bra är såklart en trevlig vetskap att ha med sig inför den stundande säsongen. Just nu tror jag att ett offensivt starkt RB Salzburg kan göra ett ordentligt avtryck.

HV71 kommer till matchen med två raka segrar mot gruppens slagpåse Sheffield Steelers. Det är visserligen inget bra lag, men två övertygande segrar med fina offensiva prestationer att bevara i närminnet är självklart något positivt.

Jag spelar RB Salzburg över 2,5 mål till 1,91 @ bwin.

  • Match: RB Salzburg – HV71
  • Speltips: Salzburg över 2,5 mål
  • Odds: 1,91 @ bwin
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:30, 7/9

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!