HV71 – Lukko Rauma

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

HV71 har medvind efter 7-1-vinsten mot Skellefteå i senaste SHL-matchen. Det kan behövas inför första CHL-mötet mot finska Lukko Rauma. Smålänningarna är fyllda med självförtroende och senast visade laget prov på högstanivån. Med 12 gjorda mål på sina tre senaste SHL-matcher har HV71 bevisat att laget besitter offensiva krafter.

Lukko Rauma har dessvärre endast en seger på sina sju inledande matcherna och det stora problemet har onekligen varit defensiven. På sju matcher har laget släppt in 26 mål. Det är närmare fyra insläppta mål per match. Det finns flera frågetecken kring vad laget står och det finns definitivt mycket att jobba på för att vända den dåliga trenden.

Jag spelar HV71 -1 (Asian Handicap) till 1,91 @ Unibet.

  • Match: HV71 – Lukko Rauma
  • Speltips: HV71 -1 (AH)
  • Odds: 1,91 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 4/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!