Lukko Rauma – HV71

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Lukko Rauma har en brant uppförsbacke framför sig. Man har inte alls sett bra ut denna säsongen med nio förluster på elva matcher i liga- och cupspel. Det är ingen statistik att stoltsera med. Ett offensivt Lukko Rauma lär blotta sig bakåt med tanke på det offensivt formstarka bortalaget.

HV71 skaffade sig ett fint utgångsläge efter 2-0-segern hemma mot Lukko Rauma i det första mötet förra veckan. Faktum är att HV sett allt starkare ut på senare tid, med fyra raka vinster. Därutöver bör nämnas att Jönköpingslaget har tryckt in 18 puckar på de här fyra matcherna.

Jag spelar på HV71 Draw No Bet till 1,75 @ betway.

  • Match: Lukko Rauma – HV71
  • Speltips: HV71 DnB
  • Odds: 1,75 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 11/10

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar