Malmö – Ventspils

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Ventspils är en klubb i spillror. Klubbens store finansiär och ”fader” lämnade jorden år tjugohundratolv. Spelare flydde klubben till följd av ekonomiska förluster. Nu flyter man med huvudet strax över vattnet, tack vare ungdomsakademin. En drastisk föryngring har skett i klubben och närmast alla är infödda letter. Formen har börjat tillta för letterna, som vunnit två raka, efter sex matcher i följd utan vinst, men dessa mot jumbon och nästjumbon. Delvis är det skadebekymmer som är orsaken bakom detta.

– Malmö kommer att göra mål, hur vän spelar. Spelarna borde gå ut och prestera den finaste fotboll de någonsin kan, visa passion, säger klubbens VD och marknadschef Sergej Usatjov inför matchen. Ja, bara av det där citat förstår vi vilken skillnad det är mellan dessa klubbar. Ventspils spelare och ledare vet, med all sannolikhet, att de inte har någon chans på Swedbank Stadion, men de ska stå upp för färgerna på tröjan. Och det brukar ju, som ni förstår, inte räcka speciellt långt.

Då kan vi börja diskutera. Hur stora kommer siffrorna bli? Mycket svårt att veta i en sån här match. Kan lika väl bli utskåpning med 5-0, som man kan fastna upp framför försvarsmuren. Handikappspelen intresserar inte direkt här. Matchbilden har jag framför mig, men hur Malmö hanterar den sista tredjedelen är mer ovisst. Vi kan däremot se ett tydligt mönster i Ventspils förlustmatcher. I fem av de här sex matcherna (0-2-4) utan vinst, blev man nollade. FEM AV SEX! Mot klart sämre motstånd än Malmö. Malmö har hållit nollan fem av de senaste åtta matcherna; var riktigt stabila mot Åtvidaberg på Swedbank Stadion förra veckan.

Åge Hareide lägger dessutom fokus på detta inför matchen. – Det är viktigt att vi lägger en bra grund här imorgon och det bästa sättet att göra det på är att hålla nollan. Det kvittar hur många mål vi vinner med, det viktigaste är att vi håller nollan. Vi är väldigt duktiga på att göra mål och har inte varit mållösa i en match sen vi var på träningsläger i USA, säger han till klubbens hemsida.

Malmö vinner och håller nollan till 1,75 tas med glädje.

  • Match: Malmö – Ventspils
  • Spel: Malmö vinner och håller nollan
  • Odds: 1,75 @ bwin
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 16/7

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar