Salzburg – Hibernians

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Salzburg står på den absoluta toppen av kullen i den österrikiska fotbollen och står stärkta med att ha vunnit Tipico Bundesliga fyra år efter varandra. Förra säsongen nådde Salzburg playoffet i Champions League-kvalet och föll därefter på målsnöret i Europa League-gruppspelet. I den första matchen av dubbelmötet vann Salzburg med 3-0. Man kommer med största sannolikhet rotera inför returen.

Hibernians tillhör den absoluta toppen i den maltesiska klubbfotbollen och vann fjolårets seriespel, varpå de får spela detta Champions League-kval, ett äventyr som nu ser ut att vara helt över. För lagets del handlar det om att hålla hedern i behåll, kämpa på för att hålla siffrorna nere. Hemmalaget och dagens gäster befinner sig på helt olika nivåer. Kommer troligtvis bli spel mot ett mål.

Jag spelar på under 3,75 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Salzburg – Hibernians
  • Spel: Under 3,75 mål (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 19/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar