Salzburg – Röda Stjärnan

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Red Bull Salzburg innehar förstaplatsen i Tipico Bundesliga. De har vunnit samtliga fem matcher under denna säsong. Stora ekonomiska muskler innebär dominans i Österrike, men ännu har laget inte gått särskilt långt ute i Europa. Förra matchen i detta dubbelmöte mot Röda Stjärnan, slutade med ett kryss (0-0). Matchen kan väl summeras som mållös, snål på chanser och såklart mindre underhållande.

Röda Stjärnans succérecept är dess stabila defensiv. Det är klart att Röda Stjärnan helst av allt hade sett till att vinna hemmamatchen, för att stå inför en snäppet enklare uppgift i returen. Men utan ett insläppt bortamål ser deras chanser fortfarande hyfsade ut. Laget är som sagt extremt stabila bakåt, även mot tuffare motstånd. Det har de bevisat vid flera tillfällen. Detta är dock på viss bekostnad av offensiven.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Salzburg – Röda Stjärnan
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 29/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar