Östersund – Malmö

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Östersund gick till semifinalen i Svenska Cupen efter avancemang mot GAIS med 1-0. Idag väntar alltså ett regerande mästarmöte mellan förra säsongens vinnare av cupen, ÖFK och allsvenskans regerande svenska mästare, Malmö. Förra årets båda möten i Allsvenskan var hela säsongens kanske två bästa. Malmö vann, 2-1 hemma efter ett sent mål. ÖFK kryssade hemma, 2-2, men de hade chansen att vinna.

Malmö FF avancerade till seminfinalen genom att besegra IFK Göteborg med 1-0. Klubben har lite strul med skadeläget. Oscar Lewicki är inte tillgänglig och i ärlighetens namn är uppbackningen på positionen väldigt svag hos skåningarna. Hur som helst lär hemmalaget gå för fullt från minut ett. Det är ett spel som Malmö FF aldrig backar från, utan här lär skåningarna möta upp med samma mynt.

Jag spelar på över 1,5 mål (första halvlek) till 2,65 @ NordicBet.

  • Match: Östersund – Malmö
  • Speltips: Över 1,5 mål (FH)
  • Odds: 2,65 @ NordicBet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 18:15, 17/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar