Malmö – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö är allsvenskans bästa lag. Inför matchen har skåningarna skaffat sig en fyra poäng stor ledning i toppen av tabellen och har därigenom signalerat till resten av lagen att man är laget att slå för att utmana om guldet. I senaste matchen lyckades Malmö emellertid bara kryssa borta mot Hammarby. Samtidigt vilade skåningarna sina stjärnspelare Rosenberg och Christiansen.

Norrköping har sex raka matcher utan förlust och ser allt starkare ut. Å andra sidan är det inte samma lag som de två senaste säsongerna. Det finns helt enkelt vissa frågetecken kvar kring Peking och deras förmåga att hota på allvar i tabelltoppen. Man har dessutom tydliga skadebekymmer, även fall det är någonting laget fått hantera hela säsongen. Andreas Blomqvist och Marcus Falk Olander är borta.

Jag spelar på raka ettan till 1,73 @ William Hill.

  • Match: Malmö – Norrköping
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 21/5

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar