Norrköping – Malmö

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Norrköping fick stora bekymmer inför landslagsuppehållet. Senast åkte man på en riktig käftsmäll mot AIK och resultatet skrevs till 6-0. Dessutom har laget haft stora bekymmer med avstängningar och skador, nu är förvisso den viktiga mittfältaren Daniel Sjölund tillbaka i truppen. Norrköping har hela sju poäng upp till Malmö och pressen är därför total på IFK som verkligen inte har råd att tappa några poäng i dagens match. Blir spännande att se hur laget lyckas hantera pressen.

Malmö har med fem omgångar kvar, allt i sina egna händer. Vinner skåningarna i dagens match har de med största sannolikhet, säkrat seriesegern. Precis som Norrköping har Malmö problem med avstängningar och skador. Men man lyckades samtidigt, hantera sina bekymmer på ett bättre sätt, genom att slå Häcken på bortaplan med 4-2 nu senast. MFF får tillbaka Magnus Wolff Eikrem och Rasmus Bengtsson inför dagens match. Jag tror Malmö kommer kan säkra guldet i dagens match.

Jag spelar på Malmö Draw No Bet till 1,91 @ betway.

  • Match: Norrköping – Malmö
  • Speltips: Malmö DnB
  • Odds: 1,91 @ betway
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 16:00, 15/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!