Malmö – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö vann senast borta mot Hammarby med 0-1, där man var bra spelmässigt men man saknade dock det där lilla extra framåt. Samtidigt roterade MFF lite i laget och testade nya spelare. Dessutom har Malmö allt i sina egna händer att ta fjärdeplatsen som kan ge en plats ute i Europa nästa säsong beroende på om något av de tre stycken lag i toppen vinner Svenska Cupen. På hemmaplan är man även starka och jag tror dessutom att man vill avsluta snyggt inför hemmapubliken.

Norrköping spelar helt klart för SM-guldet och dessutom har även Peking allt i sina egna händer efter att ha besegrat Halmstad på Nya Parken med 3-1 senast. Annars är man i väldigt bra målform framåt med formstarka spelare, men samtidigt så släpper man in alldeles för mycket mål bakåt för att kunnda ta bekväma segrar. I den avgörande matchen mot Malmö på Swedbank Stadion är förutsättningarna som så att vinner Göteborg eller får ett oavgjort resultat HEMMA mot ett Kalmar utan något att spela för så måste Norrköping vinna mot Malmö. Så ja att spela på kryss och hoppas på att Kalmar vinner mot Göteborg känns ju långsökt så räkna med att Norrköping spelar för att vinna den här matchen, vilket komma öppna upp ytor bakåt.

Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 1.73. Insatsen är ganska hög.

  • Match: Malmö – Norrköping
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.73 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 13.00, 31/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar