Norrköping – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping har startat säsongen på ett otroligt bra sätt och säkerligen över de flestas förväntningar. Just nu ligger man på en 3:e plats bakom IFK Göteborg, Elfsborg och man har skrapat ihop 27 poäng på 13 spelade matcher (8-3-2). Norrköping är starka hemma på Nya Parken och av de 7 spelade matcherna har man vunnit 5 och spelat en oavgjord. Värt att nämnas är dessutom att man på hemmaplan har gjort mål i samtliga matcher förrutom i matchen mot Elfsborg (0-4).

Malmö har till skillnad från Norrköping inte direkt levt upp till sina förväntningar, men man placerar sig ändå i toppen och har ett litet grepp om 4:e platsen. MFF har spelat ihop 25 poäng på sina 13 spelade matcher (7-4-2) och man är det lag som gjort flest mål (26 stycken). I dagens match får man klara sig utan Robin Olsen och inte heller vänsterbacken Yotun är med.

Norrköpings hemmaspel och Malmös defensiva bekymmer gör att jag väljer att spela BLGM och över 2,5 mål till 1,90 @ bet365.

  • Match: IFK Norrköping – Malmö FF
  • Spel: BLGM & Över 2,5 mål
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18.00, 4/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar