Sarajevo – Celtic

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sarajevo är bosniska mästare. Fjolåret var fantastiskt för klubben, men Celtic är på alla sätt och vis en mardrömslott att få i den första CL-kvalrundan där skillnaderna mellan klubbarna är betydande. Något anmärkningsvärt, är att de kommer till den här matchen med dubbla förluster. Ena förlusten mot slovenska Domzale, 2-3 och andra mot tjeckiska Slovacko. Självklart sämsta tänkbara uppladdningen.

Celtic, de stora dominanterna i Skottland och den enda (i viss mån) europeiska maktfaktorn, påbörjar en ny resa mot Champions League efter att ha vunnit Premiership för det åttonde året i följd. Ute på den europeiska scenen är det hemmaspelet som varit Celtics signum. Där har flera stora pjäser ställts inför problem de senaste åren, medan det varit desto mer vekt på resande fot.

Jag spelar på under 2,5 mål 1,76 @ Unibet.

  • Match: Sarajevo – Celtic
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:45, 9/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar