Sarajevo – Lech Poznan

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Sarajevo hade en grym fjolårssäsong där man vann den inhemska serien för första gången sedan 2007 med resultatet 19-9-2 och i Europa League plöjde man fram i kvalet. Laget spelade helt respektlöst, effektivt och nådde ända till den sista play off-rundan. Man slog ut Haugesund samt Atromitos.

Lech Poznan är ett hårt jobbande lag; defensiven prioriteras över offensiven och de flesta matcherna som spelats i Europa de senaste åren har varit målsnåla. Efter två andraplatser i den polska högstadivisionen, Ekstraklasa, efter varandra, plockade Lech Poznan förstaplatsen under förra året.

Lech Poznan förlorade bortamötena mot både estländska Nomme Kalju samt Stjarnan i förra årets EL-kval– nu väntar tuffare motstånd och då har jag svårt att förstå varför vi får så pass bra betalt som 1,78x för dubbelchansen X1. Synas.

  • Match: Sarajevo – Lech Poznan 
  • Spel: 1x (Dubbelchans)
  • Odds: 1,78 @ bwin
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 21.00, 14/6

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar