Sarajevo – Lech Poznan

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Sarajevo hade en grym fjolårssäsong där man vann den inhemska serien för första gången sedan 2007 med resultatet 19-9-2 och i Europa League plöjde man fram i kvalet. Laget spelade helt respektlöst, effektivt och nådde ända till den sista play off-rundan. Man slog ut Haugesund samt Atromitos.

Lech Poznan är ett hårt jobbande lag; defensiven prioriteras över offensiven och de flesta matcherna som spelats i Europa de senaste åren har varit målsnåla. Efter två andraplatser i den polska högstadivisionen, Ekstraklasa, efter varandra, plockade Lech Poznan förstaplatsen under förra året.

Lech Poznan förlorade bortamötena mot både estländska Nomme Kalju samt Stjarnan i förra årets EL-kval– nu väntar tuffare motstånd och då har jag svårt att förstå varför vi får så pass bra betalt som 1,78x för dubbelchansen X1. Synas.

  • Match: Sarajevo – Lech Poznan 
  • Spel: 1x (Dubbelchans)
  • Odds: 1,78 @ bwin
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 21.00, 14/6

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!