AIK – Linfield

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

AIK förlorade den första matchen i dubbelmötet mot Linfield. Klarar man av att vända underläget?

Först i den 87:e minuten spräckte Linfield nollan på Mourneview Park – och det genom Andrew Waterworth. Irländarna hade varken vattnat eller överhuvudtaget fixat gräsmattan, för att sätta käppar i hjulen för stockholmarna. Nu kommer man spela på en perfekt plan – med all säkerhet, till AIK:s fördel.

AIK är, trots resultatet, favoriter att ta sig vinnande ur detta dubbelmöte. Det ska vara viss klasskillnad mellan klubbarna. Som nämndes i speltipset till det förra mötet, är den svenska ligan rankad 24:a av UEFA samtidigt som den nordirländska är 47:a. Dessutom är det känt att Linfield är bra mycket starkare hemma, än borta. Vi finner ändå AIK som alltför stora favoriter här. Har själv varit inne på att Allsvenskan är starkt överskattad. Det tyder, de svenska klubbarnas misslyckanden i Europa på.

Linfield spelar ett tufft försvarsspel; har en hyfsat defensiv inställning till spelet. Det är inte ofta man vinner, eller för den delen förlorar, med mer än ett mål. AIK kommer få jobba hårt för att vaska fram målchanserna. Melodin kommer ljuda: håll tätt bakåt, på Friends Arena. AIK har ett tufft spelschema, och detta blir den tredje matchen på en vecka. Stockholmarnas form är dessutom klart på nedgång. Nu har man två förluster i följd, den ena mot just Linfield och den andra mot Falkenberg, där slutresultatet skrevs 4-1 på Falkenbergs IP. Två av målen släpptes in i slutminuterna; orken som svek, möjligen?

2,21 på Linfield +1,5 mål är fullt acceptabelt. Speciellt nu när Eero Markkanen som gjort sex mål på 14 matcher lämnat laget.

  • Match: AIK – Linfield
  • Spel: Linfield +1,5 mål
  • Odds: 2,21 @ ComeOn
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 24/7

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar