H. Beer Sheva – M. Haifa

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Hapoel Be’er Sheva innehar tredjeplatsen i den israeliska högstaligan. Klubben har dessutom chansen att ta över förstaplatsen vid händelse av seger i kvällens match. Hemmalaget har emellertid två nederlag i bagaget. Först torskade de mot Maccabi Tel Aviv i den inhemska cupfinalen och därefter mot Maccabi Netanya i seriespelet. På hemmaplan har Negev’s Pride inte förlorat i ligaspelet sedan sommaren 2015.

Maccabi Haifa som blev en del av topp sex förra året, har det tufft. De kommer med största sannolikhet bli en del av den undre delen av tabellens grundserie, utan risk att trilla ur förstadivisionen. Bottenduon är nämligen en bra bit på efterkälken. Klassiskt mellanår, kanske lite av det som väntades från klubben. Kvällens hemmalag ska goda chanser att vinna här. De är hemmastarka och är troligen revanschsugna.

Jag spelar på H. Beer Sheva -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,74 @ ComeOn.

  • Match: H. Beer Sheva – M. Haifa
  • Speltips: H. Beer Sheva -0,75 (AH)
  • Odds: 1,74 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 25/12

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!