Kilmarnock – Celtic

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Kilmarnock mår inte bra just nu. Seriestarten kunde knappt ha varit värre; två av två matcher har förlorats och målskillnaden är usla 0-6. Spelet har varit katastrofalt nära på alla dessa 180 minuter – premiären förlorades med 0-4 mot Dundee och matchen därpå med 0-2 mot Aberdeen – och det kommer krävas en fantastisk prestation för att inte åka på sin tredje raka förlust här.

Celtic kan vara desto mer nöjda. Två stabila 2-0-vinster mot Ross Conty respektive Partick Thistle i serien och däremellan fixades 0-0 borta mot Qarabag i Europa League-kvalet, vilket innebar att man avancerade vidare efter 1-0 hemma. Det är positiva, defensiva besked som man lämnat hittills och framåt levererar man alltid på den här nivån. Alla fyra tävlingsmatcher detta spelår har nollan hållits i och så även i de sju senaste matcherna i Premiership, varav tre respektive sex också vunnits. Intressant fakta är att Celtic vunnit 23 av 25 bortamatcher mot Kilmarnock i alla tävlingar och det mest logiska vore om den statistiken stärks ännu mer med tanke på den stora klasskillnaden som råder samt Kilmarnocks formsvacka.

Om en vecka spelar Celtic mot svenska Malmö i play off-rundan mot Champions League och blickarna är naturligtvis redan på den matchen , det är omöjligt att undvika att fokuset försvinner lite.Därför kombinerar vi ihop att Celtic ska vinna och att det blir under 3,5 mål och spelar den till fina 2,25x hos Bet365.

  • Match: Kilmarnock – Celtic
  • Spel: Celtic vinner & under 3,5 mål
  • Odds: 2,25 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.45, 12/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar