Bilbao – Napoli

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kval till Champions League i afton där vi beger oss till San Mames i Bilbao. Här ska hemmalaget Athletic Bilbao ta emot Napoli, där resultatet från första sammandrabbningen blev 1-1 på italiensk mark. Det var bud på många fler mål i den matchen och jag tror på många fler idag istället.

Athletic Bilbao fick alltså mycket fina 1-1 i Italien förra veckan, vilket gör att man sitter i förarsätet när matchen drar igång på San Mames. Men man kommer knappast dra sig tillbaka och vara nöjda med 0-0, det har nog aldrig hänt i deras lejonkula. Det kommer satsas framåt från start och jag förväntar mig en ganska öppen tillställning. Baskerna spelade hyfsat på italiensk mark, men efter kvitteringen från Napoli så var det bensinstopp utan dess like. Målvakt Iraizoz fick komma upp med några helt fantastiska räddningar i slutskedet av matchen. Faran med dagens match är nog knappast att man tar slut, för det kommer inte hända inför en fanatisk hemmapublik. Men det finns definitivt faror, något som jag tycker ligger i gästernas kontringsspel. Athletic blir lite väl anfallsglada på hemmagräs ibland och det kan straffa sig rejält mot ett såpass bra lag som man möter idag. Som jag nämnt tidigare så är inte mittback Gurpegi den snabbast herren i la liga, och han kan inte förvänta sig att bli räddad av kollega Laporte stup i kvarten. Inga avbräck hos hemmalaget där Aurtenetxe, Toquero och Sola lämnas utanför truppen.

Napoli hade gärna tagit en vinst på hemmagräs, för man är nog varnade om hur tufft det är att lämna San Mames i glada miner, något som både Barcelona och Real Madrid fått erfara. 1-1 innebär alltså att italienarna är utslagna vid en mållös tillställning, vilket borde resultera i ett offensivt bortalag. Vi har inte så namnkunniga spelare hos hemmalaget, något som inte gäller för gästerna. Det finns bra med klass i det här laget där vi bland annat har både Callejon och Higuain som vi känner igen från spanska ligan. Sedan kan vi fylla på med spelare som Mertens, Michu och Hamsik, så förstår vi att hemmalaget kan bli straffade om dom inte tar hemåtjobbet efter tappad boll. Man ska även tänka på att serie A inte dragit igång än, vilket innebär att Napoli kunnat ladda för den här uppgiften hela veckan. Athletic reste till Malaga förra helgen där man spelade en tuff match som resulterade i en 0-1 förlust, något som möjligen kan sitta kvar i benen hos en del spelare. Inte heller några problem hos gästerna som kan mönstra en stark elva.

Jag satt på samma spel förra veckan till ett mycket fint odds, ett spel som verkligen borde suttit med tanke på chanserna som fanns. Returmöten brukar alltid bli lite vildare och jag tror därför vi får se minst tre mål i den här matchen. Testar en lägre peng på detta!

  • Match: Athletic Bilbao – Napoli
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar