Barcelona – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelona har öppnat ligaspelet på bästa möjliga vis med två segrar av två möjliga. Först besegrade man Elche med klara 3-0 hemma på Camp Nou, detta trots en man mindre i 45 min. Lite svettigare blev det i match nummer två där man till slut kunde vinna med 1-0 mot Villarreal på El Madrigal, Inte en enda insläppt mål än alltså, men jag tycker inte det är läge att hylla någon försvarsspel. Mot Elche släppte man inte till många lägen alls, men Elche är heller inget lag som vi ska jämföra med Athletic. Däremot i matchen mot Villarreal så släppte man till en hel del farligheter som kanske borde resulterat i mål, men skärpan fanns inte riktigt hos den gula ubåten i avsluten. Samtidigt ska det nämnas att Barcelona skapade tillräckligt många heta chanser för att sätta en 3-4 bollar i den matchen, 1-0 till Barcelona speglar knappast matchbilden där. Man kommer som vanligt ha mycket boll idag och självklart kommer man skapa en hel del chanser med sin vassa offensiv. Men idag möter man inte ett lag som kommer backa hem i knäna på sin egna målvakt, Athletic kommer försöka ha en del boll och man är otroligt skickliga på att hitta varandra ute på planen. Med spelare som Muniain och Aduriz så kommer försvaret i Barcelona verkligen få jobba hårt om man ska hålla någon nolla idag, Inga direkta skadebekymmer hos hemmalaget som har båda Iniesta, Messi och Neymar tillbaka i spel här. Ingen dålig trio.

Athletic Bilbao står på tre poäng så här långt efter den stabila 3-0 vinsten mot Levante i senaste omgången. Det blev dock förlust i premiäromgången där Malaga kunde vinna med 1-0 hemma på La Rosaleda. Athletic förtjänade en poäng i den matchen och jag tycker det fina spelet från fjolårssäsongen fortfarande finns kvar. Man har även passat på att skicka ut Napoli ur Champions League, så det här laget är verkligen ingen bluff. Man skakade om Barcelona rejält på Camp Nou förra säsongen, där man till slut fick se sig besegrade med 2-1. Som jag nämnt tidigare i texten så tror jag knappast att baskerna har kommit till Camp Nou för att backa hem i handbollsförsvar, utan jag tror man kommer gambla lite. Det kan innebära en väldigt tät match som förra året, eller fem mål i baken som för två säsonger sedan, det vet man aldrig. Försvarsspelet har blivit bättre hos Athletic de två senaste säsongerna ska sägas, men jag tycker fortfarande att Laporte får dra ett för tungt lass i mittlåset. Gurpegi har väldigt mycket rutin och är en hyfsad mittback i mitt tycke, men mot tyngre lag har jag sett gång på gång att han inte riktigt håller. Nyckeln för att gästerna ska plocka poäng är att Muniain och Aduriz vaknat på rätt sida, då kan man bli otroligt giftiga. Sedan ska vi även nämna fasta situationer där Athletic är hypervassa. Inga tunga avbräck hos Athletic där vi endast sätter ett frågetecken för Guilerrmo.

Jag förväntar mig en relativt öppen match här, ungefär som den Barcelona spelade mot Villarreal. Då har Athletic en chans att vinna matchen, samtidigt som man har chans att åka hem med tennissiffror i baken. Hur som haver så tror jag man åker till Barcelona för att spela fotboll, och då kan vi få se en del mål. Medelinsats på över 3 mål i matchen, pengarna tillbaka på exakt tre mål.

  • Match: Barcelona – Athletic
  • Spel: Över 3 mål (goal line)
  • Odds: 1,70 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 16:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar