Cordoba – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Cordoba ligger väldigt illa till i tabellen då laget parkerar på en jumboplats just nu med hela åtta poäng upp till Almeria på säker mark. Cordoba har ett ganska gynnsamt spelschema med sex omgångar kvar, men är trepoängare som gäller. Laget har inte vunnit en match på över tre månader och med detta tabelläge så måste Cordoba chansa lite i matcherna och det öppnar för ett målglad match.

Athletic Bilbao hade en tveksam inledning på säsongen men en stark andra halva innebär att laget fortfarande har chans på en europaplats. Men precis som hos Cordoba är det en lång väg upp till målet och det är därför endast en trepoängare som gäller idag. Målformen finns där efter klara 4-0 mot Getafe i senaste omgången, dessutom är Athletic väldigt starka på fasta situationer. Två ytterbackar borta med andra ord blir det lite offensivare hos Athletic.

Med åtta poäng upp till säker mark kan vi vara säkra på att Cordoba kommer gå hårt för segern idag, det kan vara sista tåget som går idag. Jag tror på många mål i matchen och hoppas få se minst tre mål.

  • Match: Cordoba – Athletic
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,20 @ Unibet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar