Almeria – Cordoba

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Almeria har skrapat ihop en pinne på sina två inledande matcher den här säsongen, en poäng som kom i hemmamötet mot Espanyol (1-1). Man fick spela dryga timmen med en man mer i den matchen och ändå så imponerade man inte alls på mig. Kvitteringsbollen som Sergio Garcia prickade in i matchens sista sekund tycker jag faktiskt var ganska rättvist sett till hela matchen. Almeria har tappat mycket i offensiven till den här säsongen och har inte alls lyckats ersätta spelare som Vidal, Rodri och Susobland annat, Det har även märkts på de matcher man spelat, där man inte skapat överdrivet mycket framåt. Senast mot Getafe (0-1) var det otroligt tafatt och Cordoba har definitivt inget försvar som man näter på hur som helst, det har vi sett mot till exempel Real Madrid. Till den här matchen har man dessutom lite bekymmer på anfallssidan då Azeez, Zongo samt Thievy ser ut att missa fredagens match. Samtliga spelade match under onsdagen med respektive landslag, och även fast man hinner hem så lär man nog stå över rapporteras det om. I övrigt inga större skadebekymmer hos hemmalaget.

Cordoba är nykomlingar den här säsongen och jag tippade laget absolut sist inför ligapremiären. Men kanske får jag lov att tänka om, för laget har imponerat på mig inledningsvis trots den skrala poängskörden. Vi ska nämna att man mött Real Madrid och Celta Vigo, så jag tror man är relativt nöjda med en poäng så här långt. Man pressade faktiskt Real Madrid på bortaplan och det var först i slutskedet som Ronaldo kunde fastställa slutresultatet där. Matchen mot Celta Vigo var väl inte lika bra även fast man tog poäng, för Celta Vigo var det klart bättre laget där och borde kanske vunnit. Men Fede Cartabia, som man värvat från Valencia, placerade in 1-1 efter dryga timmen och räddade en poäng åt laget. Nu är det derby och då kan bekant vad som helst hända, och jag blir inte alls förvånad om gästerna kniper samtliga poäng här. Jag tror dessutom att det passar med bortagräs för Cordoba, då man kan spela utan större press på sig. Hos Cordoba stryker vi Crespo och Luso som är skadade.

Detta är en jämn match i mina ögon och jag förstår inte riktigt hur Almeria kan ha blossat upp till så stora favoriter. Nu är inte Cordoba något demonlag ska sägas, men större under än tre poäng på Mediterráneo har helt klart skett. Testar att spela på Cordoba med pengarna tillbaka vid kryss.

  • Match: Almeria – Cordoba
  • Spel: Cordoba (insatsen tillbaka vid oavgjort)
  • Odds: 3,00 @ bet365
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar