Rayo Vallecano – Cordoba

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Vi tar oss till den spanska huvudstaden idag när Rayo Vallecano och Cordoba drabbar samman på Vallecas. Båda lagen saknar sin främsta målskytt i dagens match och det tror jag öppnar för en målsnål tillställning.

Rayo placerar sig på en 11:e plats i tabellen och har varit mycket upp och ner under säsongen. Nu blev det vinst borta mot Getafe (2-1) i senaste omgången, men innan detta så hade man tre raka förluster på kontot med endast ett mål framåt. Laget har inte haft någon större lycka hemma på Vallecas hittills med sju inspelade poäng på åtta hemmamatcher. Man brukar alltid föra sina matcher med stort bollinnehav, men har haft svårt att förvandla spelövertaget till farliga chanser. Sedan är det alldeles för tunt bakom Bueno (6 mål) samt Baptistao (7 mål) som står för de mesta framåt. Brassen Baptistao är jag extra förtjust i då han är riktigt löpstark och dessutom har en mycket fin teknik till detta. Men någon Baptistao (15/7) får vi inte se i dagens match då han går skadad. Den troliga ersättaren ärManucho som inte gjort många rätt den här säsongen och kan missa de mest fantastiska lägen. Vi stryker även skadade vänsterbacken Insua (12/0).

Cordoba är nykomlingar i La Liga och har haft det väldigt tufft så här långt. Laget placerar sig under nedflyttningsstrecket och har skrapat ihop 14 poäng så här långt. Men formen är lite på gång då laget plockat poäng i tre av de fyra senaste matcherna, där det blivit segrar mot Athletic Bilbao (1-0) ochGranada (2-0) samt ett oavgjort resultat mot Levante (0-0). Som ni ser är det noll insläppta mål på dessa tre matcher och jag tror att Cordoba går in till dagens match med fokus på just försvarsspelet. Man vet att Rayo alltid spelar med stort bollinnehav och kommer låta hemmalaget rulla runt bollen här, för att istället inrikta sig på kontringar. Men även gästerna är hårt drabbade framåt idag då anfallare Nabil Ghilas (13/5) går skadad. Han är lagets bästa målskytt och har visat en fin form på slutet. Vi stryker även Inigo Lopez (16/0) som är skadad och Patrick Ekeng (6/1) som är på landslagsuppdrag.

Rayo kommer helt klart ha bollinnehavet i den här matchen och jag tror som sagt att vi får se ett defensivt Cordoba som ligger rätt i sina positioner. Med skyttekungarna borta hos båda lagen tror jag därför inte att vi får så mål från båda håll idag. Vi testar en insats strax under medel på det här spelet!

  • Match: Rayo – Cordoba
  • Spel: Gör båda lagen mål? NEJ
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Insats: 3,5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar