Rayo Vallecano – Atlético

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Rayo har haft en enorm spelaromsättning de senaste säsongerna, och den här säsongen är nog den värsta av dom alla. Runt 20 spelare har lämnat klubben inför den här säsongen, vilket inte är särskilt positivt med tanke på den spelstil Rayo har. Tränare Paco Jemez vill att laget ska spela som Barcelona med väldigt mycket bollinnehav och där man ska spela sig ur nästan samtliga situationer. Det tog sin tid innan det satt förra säsongen, och det kommer ta tid även nu. Man kan inte slänga in vilka spelare som helst i den här idén, för långt ifrån alla är såpass skickliga med bollen. Man har tappat rejält i defensiv styrka i laget då Saul, Arbilla och Galvez lämnat laget, tre spelare som var ordinarie förra säsongen. Jag tycker inte man gjort något större jobb att ersätta dessa och det är även i defensiven som Rayo har sina svagheter enligt mig. Amaya plockades förvisso in från Betis, men han har sett sina bästa dagar, dessutom åkte han på en långtidsskada för ett par veckor sedan. Man har två intressanta lån i Aquino och Pereira som hämtats från Villarreal. Två helt ok spelare, men spelare som väger för lätt mot kvällens defensiv. Sedan har man även lånat in anfallaren Leo Baptistao, just från Atlético. En kille som jag gillar skarpt, men som vi inte kommer få se idag på grund av en klausul i lånekontraktet. Förutom de jag nämnt får man även klara sig utan Lass idag, som ser ut att ha gjort sitt i klubben. Ett tungt avbräck då han förmodligen hade startat här en normal dag. Inte heller nyförvärvet Alex Moreno kommer till spel, då han är nedbäddad i influensa.

Atlético Madrid har redan tagit en titel den här säsongen då man besegrade ärkerivalen Real Madrid över ett dubbelmöte i den spanska supercupen. En mycket solid insats från ”Atleti” som visade att man blir att räkna med trots en del spelartapp. I slutändan så tror jag inte att Atlético kommer ta någon tyngre titel den här säsongen, men mot lag som Rayo så ska man vara väl så dominanta. Man har ersatt Diego Costa med Mandzukic, där kroaten fick nöjet att sänka Real Madrid i returmötet på Vicente Calderon senast. Man har även plockat in mycket duktiga Griezmann från Sociedad, som kanske inte blivit riktigt varm i kläderna ännu. Men dagens match är en match som jag tror kan passa fransmannen riktigt bra. Rayo brukar ge bort en hel del kontringar och då har gästerna ett mördande vapen i Griezmann. Kikar vi defensivt så lever det här laget otroligt gott på mittbacksparet Godin och Miranda, för man är helt outstanding där bak. Även vänsterback Siqueira har skött sig bra inledningsvis på säsongen, även fast jag trodde han skulle få problem att ersätta Filipe Luis. Sedan har vi även nya målvakten Moya som sett stabil ut på försäsongen. Hos gästerna stryker vi idag Raul Garcia som har en avstängning från förra säsongen att beta av. Inte heller den skadade turken Arda Turan kommer till spel.

Jag gillade det jag såg av Atlético i dubbelmötet mot Real Madrid, spelar man så i den här matchen så ska man bara greja det här. Man ska kunna göra minst ett par baljor på Rayo, samtidigt som man täpper till defensivt. Testar en insats på Atlético -1 (asian) där det är pengarna tillbaka vid en uddamålsvinst.

  • Match: Rayo – Atlético
  • Spel: Atlético -1 (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 22:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar