Bilbao – Rayo Vallecano

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Athletic Bilbao spelade Europa League i torsdags där man föll på hemmaplan mot Sevilla (2-1) och har numera ett knepigt läge inför returen på Sanchez Pizjuan. Det kommer förmodligen bli en del roterande i dagens match men det spelar troligtvis inte någon roll, för på hemmaplan är det alltid full fart framåt som gäller. Baskerna fick endast oavgjort resultat i senaste hemmamatchen mot Granada men det är ett resultat som knappast speglade matchbilden. Oavsett vilket lag man ställer på planen idag så är man giftiga framåt och har alla möjligheter att skada ligans absolut sämsta försvar.

Rayo Vallecano är inblandade i bottenstriden och har endast tre poäng till godo på Sporting Gijon och Getafe under strecket. Man reser till San Mames och är säkerligen nöjda med ett oavgjort resultat, men då får man söka något annat än 0-0, för den här matchen lär inte sluta mållös. Rayo har som jag redan nämnt ligans absolut sämsta försvar med 63 insläppta mål över 31 matcher, vilket nästan är exakt två insläppta per match.

Jag spelar på över 3 mål i matchen till 1,90 @ bet365.

  • Match: Bilbao – Rayo Vallecano
  • Spel: Över 3 mål (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 10/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar