Sociedad – Rayo Vallecano

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Två måndagsmatcher från Spanien denna vecka där vi bland annat har spel på Anoeta. Real Sociedad jagar Athletic Bilbao på fjärdeplatsen och ska inte ha några problem med bottenlaget Rayo Vallecano.

Real Sociedad har repat sig efter den dåliga starten man fick på säsongen och placerar sig som sexa för tillfället. Eftersom sju platser får spela i europa nästa säsong så kan jag nästan lova att Sociedad kommer hamna där, frågan är bara om det blir Champions League eller Europa League. Athletic Bilbao är nu åtta poäng framför på fjärdeplatsen och Sociedad har chans att krympa det avståndet till fem poäng vid vinst här, det är en chans man måste ta. Man är även ett riktigt bra hemmalag med fyra vinster och ett kryss på de fem senaste matcherna, där man bara släppt in två mål och gjort hela 14 framåt. Man har dessutom stött på riktigt bra motstånd där både Athletic Bilbao (2-0) och självaste Barcelona (3-1) fått vända hem utan poäng. Att man pangar in mål är inte särskilt konstigt med tanke på att man har Carlos Vela och Antoine Griezmann framåt i planen. Griezmann som nyligen gjorde debut i franska landslaget har utvecklats enormt mycket den här säsongen och honom får nog knappast Sociedad behålla. När Sociedad dessutom har värvat in Canales så finns det stor kvalité i anfallet. Hos hemmalaget stryker vi målvakt Bravo som går skadad, sedan tidigare finns även Ifrán, Granero och Estrada på skadelistan.

Rayo Vallecano ligger kvar i botten av tabellen och där lär man även stanna kvar resten av säsongen. Nu vann man förvisso senaste matchen mot Valencia (1-0), men jag tycker nog mer att Valencia var väldigt dåliga än att Rayo var bra. Truppen är väldigt tunn hos Rayo och man saknar den där riktiga stjärnan i laget tycker jag. Jonathan Viera är en av få ljusglimtar offensivt hos det här laget, men i övrigt så tycker jag man är för svaga för att störa Sociedad på bortagräs. Man har dessutom ett hårt avbräck idag då kapten Roberto Trashorras är avstängd efter sitt femte gula kort mot Valencia. Trashorras är hjärtat i det här laget och han kommer saknas både i det defensiva och offensiva här. Rayo har även haft problem på resande fot på slutet där man gått mållösa från tre raka bortamatcher. Förutom Trashorras saknar man även skadade trion Seba, Galeano och Tito.

Sociedad ska vara det tyngre laget här och med den offensiv man har så ska man kunna straffa Rayo flera gånger om. Gästerna tycker nämligen om att ha stort bollinnehav i sina matcher, men är inte alls med när spelet sen vänder. Jag tror hemmalaget fixar en vinst här och jag tror man gör det med minst två bollar. Insatsen tillbaka vid en uddamålsvinst för Sociedad!

  • Match: Sociedad – Rayo
  • Spel: Sociedad -1 (AH)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 22:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar