Deportivo – Rayo Vallecano

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Deportivo La Coruna har haft en klart godkänd säsong hittills denna säsong. ”Turcos” har samlat ihop 29 poäng och parkerar på 9:e platsen i tabellen. Kollar vi på resultatraden den senaste tiden, indikerar den på att Deportivo har usel form med facit 0-3-2, dock tycker jag dessa siffror är mycket missvisande, sett till spelet. Förlusten mot Real Madrid (0-5) är inte mycket att snacka om, men torsken mot Villarreal (1-2) på hemmaplan var oförtjänt. Även senaste hemmamatchen mot Valencia (1-1) var en match som Deportivo styrde och borde vunnit. Hemmaplan tycker jag är en rejäl fördel för Deportivo, speciellt mot Rayo. Lite skärpa i avsluten så ska vi kunna hitta två hemmamål här.

Rayo Vallecano har inte haft någon större säsong så här långt då laget parkerar som nästjumbo med 19 intjänade poäng. Nu fick man förvisso plocka en viktig seger i senaste omgången mot Celta Vigo(3-0), men den vinsten kan man skicka en blomma till Celta-tränaren Berizzo och tacka för. Celta Vigo vilade nästan hela ordinarie startelvan och då ska Rayo vinna. Men det var på hemmaplan och nu är laget på resande fot, där resultaten varit väldigt dåliga under säsongen. Facit 1-2-7 gör Rayo till ett av ligans sämsta bortalag och 29 insläppta mål innebär nästan exakt tre insläppta per match.

Jag spelar Deportivo över 1,5 till 1,92 @ Unibet.

  • Match: Deportivo – Rayo
  • Spel: Deportivo över 1,5 mål
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 1/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar