Bilbao – Almeria

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Athletic Bilbao har klättrat ordentligt i tabellen och är nu uppe på en 8:e plats. Men det är för långt upp till en europaplats och laget får nu istället inrikta sig på att avsluta bra och ladda för cupfinalen motBarcelona. Formen hos baskerna är riktigt bra då laget kommer in till den här matchen med fyra raka segrar i bagaget. Tre stycken 1-0 segrar och i senaste omgången blev det en 2-1 vinst på bortagräs motCelta Vigo. Något intressant i matchen mot Celta hände i matchminut 55, när Aduriz tvingades utgå skadad. Direkt efter det så säckade Athletic ihop fullständigt och man ska vara glada över att det blev tre poäng där. Aduriz är inte bara en målskytt utan han är även en stor pådrivare som tänder hela laget. Det har varit flera matcher under den här säsongen som Athletic stått för usla insatser utan Aduriz på planen. Någon Aduriz (22/11) blir det inte idag då han fortfarande går skadad, och inte heller avstängda San Jose (13/4) kommer till spel. Det är lagets två främsta målskyttar som stått för 15 av lagets 25 mål framåt i ligaspelet. Två tuffa avbräck!

Almeria krigar som väntat i botten av tabellen och placerar sig strax över nedflyttningsstrecket på samma poäng som Levante under strecket. Formen är inget att skryta om direkt men det blev poäng på hemmaplan mot Villarreal (0-0) senast och även fast den gula ubåten var det bättre laget så är det starkt att ta en pinne där. Annars är Almeria något bättre på resande fot där 16 av lagets 25 poäng inkasserats. Bortavinster mot lag som Celta Vigo (1-0), Malaga (2-1) samt hemmastarka Sociedad (2-1) skojar man inte bort, även fast Almeria varit det sämre laget i samtliga dessa matcher. Gästerna lär ligga lågt här och försöka utnyttja kontringarna, då Athletic allt som oftast trycker på ordentligt hemma påSan Mames. Det kan bland annat passa anfallare Thievy riktigt bra, som det verkligen blixtrar om när han sätter fart. Hos gästerna stryker vi mittback Mauro dos Santos som fick ett rött kort senast. I övrigt har man inga större bekymmer.

Almeria är väl inget lag som jag skulle vilja hålla i när vinden blåser hårt direkt, men med dagens förutsättningar så kan laget få med sig poäng från Baskien. Aduriz är ett gigantiskt avbräck för hemmalaget och utan honom så tror jag att Athletic kan få det svårt att hitta nätet. Vi testar därför Almeria +1 (asian) med en insats strax under medel.

  • Match: Athletic – Almeria
  • Spel: Almeria +1 (AH)
  • Odds: 2.05 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 22:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar