Barcelona – Bilbao

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Det första mötet av den spanska supercupfinalen mellan Athletic Bilbao och Barcelona bjöd på en rejäl skräll när Bilbao vann med 4-0 efter en totalkollaps av katalanerna. Nu måste man framåt och det bäddar för ett nytt målpartaj. Att släppa in fyra mål är såklart det mest förvånande, men att Barcelona hamnar utanför målprotokollet hör inte till vanligheterna det heller. Seriespelet är ännu inte startat, men det är uppenbarligen någonting som står snett till i Barcelona. UEFA:s supercupfinal mot Sevilla, dagarna innan det brutala nederlaget, vann man förvisso till slut – men även där släpptes fyra mål in. Då krävdes övertid för att skilja lagen efter att man kollapsat i den andra halvleken och tappat 4-1 till 4-4.

Barcelonas ytterback Jordi Alba är skadad och stjärnanfallaren Neymar lider alltjämt av påssjukan. 0-4 är extremt svårt att hämta in på 90 minuter. Det kommer krävas en kalasprestation från Barcelona, men är det något lag i världen som skulle kunna fixa det – är det just dem. Vi kan räkna med full fart från början och får man in ett mål hyfsat tidigt skulle det tända till matchen rejält.Sedan har Barcelona visat att de är sårbara just nu och Bilbaos stekhete spetsspelare Aduriz, som stod för lagets samtliga mål i den andra halvleken och således antecknades för ett äkta hattrick, ska kunna se till att såra katalanerna när de måste pusha upp positionerna direkt.

BLGM – ja till 2,10x hos Betway blir därför vårt bidrag från Camp Nou.

  • Match: Barcelona – Bilbao
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,10 @ betway
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 22.00, 17/8

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar