Real Madrid – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vi tar oss till Bernabeu och match i 4e omgången av Champions League. Real Madrid är i monsterform medan Liverpool inte alls har levt upp till några förväntningar efter ifjol. Men jag tycker mig ha hittat ett intressant spel i den här matchen.

Real Madrid har ett otroligt bra lag på pappret men man spelar nästan ännu bättre just nu än så. Framförallt så går man ut hårt och bara kör och nu när man är på hemmaplan så ser jag inte varför man inte skulle göra detsamma. Man kan dessutom säkra gruppsegern genom att ta en seger hemma mot anrika Liverpool. Man har ju väldigt många offensivt skickliga spelare inte bara på planen utan även på bänken eller vad sägs som Gareth Bale och Javier Hernandez, inga dussinlirare direkt. Sedan väl på planen så har man ju Ronaldo, Benzema, James Rodriguez, Isco. Som ju alla vet såklart.

Det alla inte har koll på såhär spontant är ju att i 13 raka matcher har det rekade spelet Ö1.5 mål i 1a halvlek gått in, 13 raka matcher(!). Ofta har det blivit mer än bara 2 mål dessutom, som nu senast i Champions League borta mot just Liverpool. Då stod det hela 0-3 till Real Madrid i halvtid. Det är just nu stor klasskillnad mellan dessa lag. Man har 11 raka segrar och är i monsterform och man möter ett Liverpool där nästan ingenting stämmer för dom. Liverpool då, ja innan säsongen så sålde man ju sin bäste spelare i Luis Suarez (till Barcelona) och det har blivit ett mycket märkbart tapp trots att man breddat laget ganska rejält med flera intressanta spelare. I ligan har Liverpool det ganska jobbigt, man blandar och ger lite men topparna är otroligt få. Dock får man med sig nån 3 poängare här och där. Men man kan ju mycket mycket bättre än vad man visat i inledningen.

Om man sammanfattar detta lite så kan mycket väl Real Madrid fixa det helt på egen hand och det är väl det mesta troliga också. Men jag skulle inte räkna borta Liverpool helt här från att vara med och bidra, det finns fortfarande en hel del med kvalité och att komma till Bernabeu och möta Real Madrid ger ju en extra energi att visa vad dom går för. Tycker oddset är bra med tanke på hur ofta Real Madrid brukar få in det, därför spelar jag med en insats lite över medel.

  • Match: Real Madrid – Liverpool
  • Spel: Över 1.5 Mål i 1a Halvlek (Goal Line)
  • Odds: 1.85 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar