Real Madrid – Leonesa

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Real Madrid är fantastiskt bra för tillfället och inför helgens El Clásico är det från deras förstaplats, sex poäng ner till den främsta konkurrenten, Barcelona. Laget innehar förstaplatsen i Primera Division, är starka i cupen och Champions League. Förra mötet mellan lagen resulterade i en förkrossande seger till Real Madrid (7-1).

Leonesa placeras på förstaplatsen i den spanska tredjedivisionen, Segunda B. Där har laget varit briljanta och de är mer eller mindre redan klara för playoff. Till den här matchen saknas allt som kan liknas press och det blir en chans för spelarna att visa framfötterna. Klasskillnaden mellan dessa lag är total och jag tror Real vinner lätt.

Jag spelar på Real Madrid -3,0 mål (Asian Handicap) till 2,10 @ bet365.

  • Match: Real Madrid – Leonesa
  • Speltips: Real Madrid -3,0 mål (AH)
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 30/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!